Vinter Vervodden

Skrevet i Emacs

Midt i naturen

Caroline Brynildsen, Sverre Tangerud og sønnen Sander (1 år) bor i et fem år gammelt sørlandsinspirert hus midt på Veierland. Og her ønsker de fortsatt å bo. Stillheten og den særegne atmosfæren er for dem det beste ved øya.

Caroline har bodd på Veierland i hele sitt liv, bortsett fra ett eneste år, da hun var med Christian Radich. Sverre kom hit i 2007.

- Det virkelig fine med Veierland er at det er mye samhold og samvær på tvers av generasjonene. I et så tett samfunn er det naturlig at man omgås sine naboer på en helt annen måte enn på land, sier Sverre.

- Synes dere det noen gang er plundrete å bo på en øy?

- Du bør være god til å planlegge, og ting tar kanskje litt lengre tid. Men har man ikke vilje til det, bør man kanskje heller ikke bo her. Den går rett og slett på holdning og lyst, sier Caroline.

- Nei, det er jo ikke bare stikke ned i kiosken på hjørnet for å kjøpe potetgull. Ellers kunne det vært hyggelig å få til et samlingssted på vinteren. Det savner vi. Jeg tror det kan la seg ordne, vi har et hus på lur, sier Sverre.

- Gutta har jo sine arrangementer også om vinteren, så vi jentene bør også finne på noe som kan samle oss , legger Caroline til.

Men det er kvalitetene ved Veierland som de ønsker å fremheve, roen og stillheten.

- Det er jo som å bo på hytta hver dag. Vi bor midt i naturen, sier Caroline og Sverre.

Caroline, Sverre og lille Sander. Sistnevnte var mest opptatt å titte etter ny nyervervede kattene, Bensin og Diesel.